Hasizomfejlesztő- és regeneráló tréning – LYB

Lapos has szülés után is? Igen! – A LoveYourBelly gyakorlatsorral

Egy tanfolyam, ahol megtudhatsz minden fontosat a hasizom szerkezetéről, működéséről, fejleszthetőségéről. Elsajátíthatod a leghatékonyabb hasizomerősítő gyakorlatokat, melyeket otthonodban végezhetsz nap mint nap. Megtanulhatod, hogy fogyókúra nélkül, az egészséges táplálkozásra és a tápanyagok megfelelő minőségű és mennyiségű bevitelére alapozva hogyan optimalizálhatod testzsírszázalékod.

 

love_your_belly hasizomfejlesztés

 “A szétnyílt hasizomról: A terhesség alatt nagyon sok esetben sérül az egyenes hasizom, eltávolodik egymástól a köldök vonalában, függőleges irányban. Ennek rengeteg oka lehet, amelyeket azonban kiküszöbölni nem lehet. A hasizomnak esztétikai funkciója mellet kitámasztó és megtámasztó szerepe is van. Ha sérül, sajnos nem tudja ellátni feladatait, amely nagyon megnehezítheti az anyukák életét és bizony a baba emelgetése miatti fokozott terhelés miatt komoly betegségek is kialakulhatnak (pl.: sérvek, vizelet-visszatartási problémák).

Ha megtanuljuk helyesen használni az izmainkat és a megfelelő gyakorlatokat végezzük, a hasizmok képesek megerősödni és az izmok közötti rés minimálisra csökkenthető.”

balerina hasizomfejlesztés

A 3 órás tanfolyamra egyszer kell eljönni, ahol átbeszélünk mindent, amit fontos tudni a hasizmoról és annak hatékony fejlesztéséről. Megismerkedhettek a has felépítésével, az elhízás életviteli és biológiai okaival. Végignézünk minden állítást és tévhitet, kicsit elveszünk a kalóriák, szénhidrátok, zsírok és fehérjék világában. Igény esetén személyre szabott étrendekkel gazdagodhattok. Ezek után megtanuljuk a gyakorlatokat, illetve azt, hogy hogyan lehet a nap minden percében dolgoztatni a hasizmot.

A módszer elsajátítása különösen ajánlott:

- hát- és derékfájdalommal küzdőknek (igen, a hasizom megerősítése csökkenti, illetve meg is szünteti a panaszokat),
– terhesség utáni mielőbbi regenerálódás miatt,
– a szétnyílt hasizommal küzdőknek,
– köldöksérv, gerincsérv, porckorongsérv esetén,
– mozgásszegény életvitel esetén,
– hormonális problémával rendelkező lányoknak,
– akik szeretnék felvenni a harcot a plusz kilókkal,
– … és mindenkinek, aki szeretne egészségesebben élni és szép lapos, izmos hasra vágyik

Minimum 3 fő jelentkezése esetén tartjuk meg a tanfolyamot, részvételi díj: 8.000 Ft / fő
Jegyvásárlás: http://www.balerina.hu/termekek/kurzusok/lyb.html

 Facebook esemény itt

Helyszín: Balerina Mozgás Központ
Budapest, IX. kerület, Telepy u 14-16 / Tűzoltó utca 79.

A terem Budapest IX. kerületében a Telepy u 14-16 / Tűzoltó utca 79. szám alatt található! A cím egy saroképületet jelent, mindkét utcából van bejárata az épületnek. Bármelyik vaskapun belépve az 1. emeletre kell feljönni, de irányító táblákkal jelezzük, pontosan hol van Központunk bejárata.
Balerina Mozgás Központ térkép

Telefonszám: +36 20 311 1760

Megközelítés: Tömegközlekedéssel, a 3-as Metróval vagy a 24-es villamossal a Nagyvárad téri megállótól 5 perc sétatávolságra.

Parkolás a környező utcákban. Kérjük, minden esetben vegyék figyelembe, hogy a környező utcákban munkanapokon 8:00 – 18:00 óráig parkolási díj fizetendő.

balerina_logo