Boltok

Bababoltok a 9. kerületben és a környéken

Cipőbolt, gyerekruha bolt, játékbolt, könyvesbolt és még sok más…

 portál Megnyitott a Pamutti bolt Újbuda Központjában, biopamut és természetes textilek (pamutvászon, jersey, kordbársony, gyapjú, lenvászon anyagok) széles választékával, nyugat-európai minőségben, és skandináv stílusban.A színek és minták sokasága várja az igényes és egyedi anyagokat kedvelő, alkotni vágyó vásárlókat. A bolt Újbuda szívében az Allee bevásárlóközpont oldalában (Váli utcában) található.
Nyitva tartás: H -Sz: 9:00-12:30-ig
További információ: www.pamutti.hu
 bolt kep_2015 A Mester utca elején található Brumi Maci Bababolt több mint 300 négyzetméteren és két szinten kínálja a várandós és kisgyermekes családok számára a babákhoz nélkülözhetetlen termékek széles, és egyre szélesedő választékát.
Ha bármire szükséged van gyermeked kényelméhez, biztonságához, vagy egészségéhez, nálunk biztosan megtalálod.
Folyamatos akciókkal várjuk minden kedves vásárlónkat! Látogass el hozzánk személyesen, vagy otthonod kényelméből rendeld meg bármelyik termékünket folyamatosan frissülő webshopunkból!

Brumi Maci – Egy bababolt Érted
brumimaci.hu

Nyitva hétfőtől szombatig: 10:00-18:00
+36 30 278 0271
kapcsolat@brumimaci.hu
1095 Mester u. 13. (Tinódi utca sarka)

banner3_hírlevélbe A 3 lépcsős, úszást segítő SWIMTRAINER ’Classic’ úszóöv családunk megalapozza a sikeres úszástanulást. Speciális tervezése nem csak megadja gyermekének az úszás nagy örömét nagyfokú biztonsággal párosítva, de mentes minden rákkeltő, káros anyagtól.Babamama.info Klubkártyával 10% kedvezmény az úszóövekre!
Kiváló minőségű neoprén úszónadrágokat, úszó overállokat, divatos aqua cipőket is kínálunk fiúknak – lányoknak.

Bővebb információ:
Nagy János
FREDS SWIM ACADEMY Hungary Kft
+36 / 20 96 66 124
http://hu.swimtrainer.de/hu
hungary@swimtrainer.com

 9. kerületi és környékbeli bababoltok, gyerekboltok folyamatosan frissülő listája.

Amennyiben szeretné, ha az Ön boltja is megjelenne a fenti táblázatban, írjon a vaszilev.kati {kukac} gmail.com címre vagy hívjon a 20/4241740-es számon.